Verbouwing, renovatie en nieuwbouw

Bouwbedrijf De Vries specialiseert zich in het vakkundig renoveren en restaureren van huizen, winkels en andere bedrijfspanden. Ook het realiseren van een aanbouw, garage of ander nieuw bijgebouw zijn alledaagse werkzaamheden voor ons.

We zijn flexibel en denken mee. We spelen snel in op veranderingen in de wensen van de klant of planning. We hebben verschillend (groot) materieel, zoals een kraan, in eigen beheer dat biedt ons de mogelijkheid om snel te schakelen.

Dennis de Vries is al tientallen jaren actief in bouw.

De bouw bespreken in begrijpbare taal, toelichten van de mogelijkheden, beloftes nakomen en vakmanschap leveren, daar staan wij voor!

Gewoon persoonlijk betrokken

Wij zijn er om jouw verbouwing, renovatie, restauratie, aanbouw of nieuw bijgebouw volgens jouw wensen te realiseren. Samen aan tafel bespreken wij alle aspecten van jouw woonwensen. Als alle wensen en ideeën besproken en duidelijk zijn, maken wij een passende offerte.

Nadat we tot een overeenstemming zijn gekomen, gaan we aan de slag. We werken samen met andere bouwbedrijven en specialistische collega’s. In ons netwerk hebben wij verschillende vakmensen die ons helpen elke klus te klaren.

Vanzelfsprekend houden we jou tijdens de werkzaamheden persoonlijk op de hoogte van de vorderingen. Zo werken we samen naar een geweldig resultaat!